Yoga med tennisbollar

hälsa_tennisbollarJag hade den stora äran att bli intervjuad av Martina Cederqvist för tidningen Hälsa på min senaste workshop ”Yoga + tennisbollar = sant” i höstas. I januarinumret av Hälsa finns där en liten artikel om det vi gjorde.

Nu kör jag denna workshop igen, både i Stockholm och Malmö. Kom och testa! Det fina är att oavsett om du är van att yoga eller inte så kan du ha stor nytta av det vi går igenom. Övningarna är enkla att göra själv och den enda ”utrustningen” som behövs är just en tennisboll. Inget annat. Du får snabba resultat och det är svårt att göra fel.

I Stockholm, den 25 januari kl 09 – 12 på Satyananda yogacenter vid S:t Eriksplan. Läs mer och boka på www.shri.se/workshops.htm.

Och i Malmö, den 1 februari kl 13.30 – 16 på StudioFrid. Läs mer och boka på www.studiofrid.se.

Hoppas vi syns.
Kram, Åsa

Det här inlägget postades i Åsa Åhman. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *