Dagens lunch

dagenslunch1Idag lagade jag mig en fantastiskt god broccolisoppa till lunch. Jag har en lätt besatthet av broccoli (fråga vem som helst som känner mig) och har alltid denna grönsak hemma. Den är kryddad med både chili och vitlök vilket ger god smak och lite sting men även len kokosmjölk och frisk basilika. Som topping har jag belugalinser som jag kokat och smaksatt med olivolja och pressad citron. Bara linserna duger gott som en måltid att äta precis som de är, underbart goda!

Receptet i sin helhet hittade jag på en blogg ”Green Kitchen Stories” och du kan läsa det här!

Jag kan bara rekommendera dig att prova laga detta. Otroligt gott!
Kram, Åsa

Det här inlägget postades i Åsa Åhman. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *