Våra barn

Lycklig! Lycklig för jag får träffa sådana fina själar. Idag fick jag träffa en gammal vacker själ i en mkt yngre biologisk kropp. Klok som en bok, intelligent o skarpare än ett rakblad, hjärta som ett universum för sig. Detta gav mig så mkt hopp om framtiden o skänkte mening att de gamla traditioner a, österländsk medicin måste alla få en chans att upptäcka o ta till sig oavsett vem man föddes till. Jag ska göra allt får att den lilla människa o stora själ ska brinna klart starkt hela sitt liv o hjälpa andra göra det. Tack lille stora vän du gav mig så mycket mer mening än vad ord kan beskriva och det bästa av allt är att jag inte behöver beskriva det för dig el tala om det för du kommer fortfarande ihåg vem du är! Och alla fina föräldrar som jag får träffa i samband med konsultationerna. I bow For U all! For U all! All kärlek o support på vägen! /JJ

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *