Fira mer!

celebrate-lifeJag har haft en fantastisk vecka, fylld av firande. Från måndag – då jag firade min 40-års dag (jag har officiellt gått över till andra sidan nu 🙂 ) – då bästa bella Johanna kidnappade mig och tillbringa dagen med mig i firandets tecken, till igår då jag hade möjligheten att samla ihop många nära och kära i ett och samma rum. Oj vad mycket härliga kramar jag fått denna vecka! Och blommor!

Nu är det inte alla veckor som kan vara som min vecka, att fira med blommor och champagne kan vi nog alla göra mer också, men jag övar mig numera i att varje dag även fira det lilla. Låt mig förklara.

Jag har berättat tidigare om hur jag varje kväll ser över min dag och plockar fram allt som har varit bra, för att öva mig i att se det positiva. Sen önskar jag mig upplevelser inför nästa dag. Återigen för att befästa en positiv syn på det som kommer. Men, för att få in firandet oftare har jag nu också börjat att bekräfta i stunden när det jag önskat slår in.  Så, säg till exempel att jag en kväll önskar mig att få skratta mycket på jobbet nästa dag. Jag gillar att ha roligt på jobbet 🙂 När arbetsdagen väl börjar och jag fått mitt första tillfälle att skratta, då ser jag till att bekräfta det i stunden och säga tack direkt. Det blir mitt sätt att fira att mina önskningar slår in mest hela tiden. Jag tror att livet är fyllt av små tillfällen som förtjänar att firas om vi bara uppmärksammar dem. Och om vi lär oss fira de små tillfällena, jisses vad mycket roligare livet blir att leva då!

Stor kram, Åsa

Det här inlägget postades i Åsa Åhman. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *