Ombar

Provade en ny goding idag o log för mig själv att när jag var liten tyckte jag inte om choklad. Jag är laktosintolerant så mycket beror naturligt på det o på den tiden fanns det inte god mörk choklad. Mörk choklad älskade mamma . Jag petade bort den om den fanns på ngt jag blev bjuden på el tackade nej. Det roligaste minnet jag har är när min kusin kom hem o var i det militära o hade med sig ” överlevnadschoklad”. Ett lass kom han med o bara för att det var busiga han åt jag. Det han inte gjort i sitt liv har ingen annan heller gjort så som storebror/kusin tyckte jag han alltid gick utanför alla gränser. Både beundransvärt men oxå ohälsosamt. Iaf min goding idag blev denna från ombar med blåbär o acai. Hela åkte fint ned med lite härliga tidningar o annat. Älskar söndagar! O ser fram mot den dagen kan dela den! Mina barndoms söndagar var alltid härliga o när jag idrottade som mest var söndagen träningsfri o då brukade jag o Vicky baka bröd o laga mat o röra på oss vad vi själv längtade efter o sen prata om efterlängtade pojkvänner el jobbiga sådana 🙂

20140216-140705.jpg

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *