Bägaren som rinner över

Idag har tårarn fällts. Inte av mig men hos andra som försökt stötta andra på alla sätt, se möjligheterna om och om igen o stötta den de mest älskar. Det är viktigt att kunna skilja på personen o hur den beter sig. Det alltid svårt att vara hård mot dem man älskar mest när någon mår dåligt men jag säger det igen o igen o igen. Att bära någon som är vuxen men som beter sig barnsligt dvs utifrån egot är att förminska sig själv och ge den andra fel slags makt. Och den makten kommer bara slå tillbaka på den som förstorar sig o beter sig ovuxet o rädd utifrån egot men kommer oxå slå tillbax på den som är starkare o förminskar sig. Om du tillhör de personer som alltid biter ihop sluta bita ihop o sätt stopp för skitbeteenden istället för att svälja, fixa, hjälpa, ordna. Personer som är i sitt ego vill inte alltid make effort o ” arbeta” för det de vill ha så det är de som behöver lära sig att ” bita ihop. Ge det de vill ha istället för att ställa o styra med andra vad de vill ha o skapa återkommande drama el bränder för att de ska tyckas synd om o andra ska fixa dem el situationen. Idag grät min starka klient. En tuffing av rang, som levt länge, ironlady, gett o gjort sitt bästa i över 50 år. Bit inte ihop för ngn annan beter sig som en lurk. Jag har gjort det men lärde mig att gå istället för tro att situationen skulle förändras om jag bara GAV lite mer. Tårar är läkande! Utrensande som fasiken så vilken lättnad det var o är när tårar får komma. Lika naturligt som regnet!

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bägaren som rinner över

  1. Lisa skriver:

    Johanna! Tack för allt du delar med dig av. Det betyder så mycket! Kanske mycket mer än du någonsin anar! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *