Kom ihåg

Kom ihåg att det är inte ärren som gör ont i livet. Det är att INTE TILLÅTA SIG KÄNNA SIG LÄKT som gör ont. Ärren talar om att du levt men du igen och igen och igen och igen tillåtet ditt ljus, för att låta det upplevda såret som egot känner försvinna bort o kvar blir ett ärr vad du KRIGAT DIG IGENOM! Du kanske ser ärren från dina krig men det är ditt ljus vi andra kommer att uppleva! En människa utan ärr o med många oläkta sår är rädd för sitt ljus! En sådan människa hjälper du bäst genom att släppa fram ditt ljus! Det ljuset kommer i sin tur hjälpa den andra att se sin väg men bara personen själv kan ta kliven o lära sig gå på sin ljusväg. Det är vackert att ha levt att ha ärr, rynkor mm. Vackert! En killkompis som såg mina rynkor typ tio år sen vart paff o sa men du har ju rynkor kring ögonen 🙂 just då vart jag själv paff för jag liksom inte tänkt på dem. Idag är de där o ärren är där de är o jag ger min omsorg till dem men de kommer fortfarande bara vara tecken på att jag skrattat mycket o levt. Det är egots upplevda sår som gör ont inte ärren! O din själ har aldrig ont o är o förblir alltid fullkomlig oavsett vad din sk. Inre kritiker talar om för dig i huvudet. Lev lev lev o lev lite mer imorgon för att du vill! Love JJ

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kom ihåg

  1. Åsa Åhman skriver:

    Puss bella! Min mormor sade alltid att ”om du levt ett liv utan att få rynkor, då har du levt ett väldigt tråkigt liv”. Tycker det är väldigt sant och tänker ofta på henne och hennes uttryck.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *