Buddhi

Jag har en del smeknamn o alltid haft o Buddhi el Big Buddha varit en av dem. Idag fick jag en underbar lyckoamulett från en fantastisk person med största hjärta! En Buddhi-kvinnlig Buddha. På studion har jag en annan sköning som är specialgjord till mig av käraste vän o en av de bästa designer jag känner. Hemma har jag fantastiska små o lite större pjäser som alla har en historia o som liksom ropat på mig när jag sett dem. De flesta är köpta i Thailand el Indien el fantastiska gåvor. Amuletten kommer få en speciell plats hemma precis som ni ser på andra bilden att ”jag” omges av några Buddha. Nästa v åker jag till Thailand. Vi får se om jag springer på ngt vackert som vill följa med hem o påminna mig varje dag om livets viktigheter. Har du ngt hemma som har speciell plats el som du har ett extra varmt minne av? Jag har inget hemma som jag inte tycker om el inte behöver. Tro det el ej men det är viktigt att omge sig materiellt oxå vad MAN TYCKER OM utan att fästa vikt vid det materiella o tro att utan det existerar inte livet. Varje gång jag rört mig vidare i livet har mycket saker skänkts bort o givits bort. Omge dig med det som DU TYCKER OM!

20140306-203106.jpg

20140306-203123.jpg

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *