Drömma fram verkligheten

Vad skiljer en dröm från ett mål? Enda skillnaden är att ett mål är en dröm inom en TIDSRAM!

Många dagdrömmar om sitt liv och det är bra att skapa inre målbilder och visioner i sitt inre MEN det går inte sitta på rumpan och tro att livet gör sig självt utan att man arbetar för att förverkliga sin dröm genom hur man är, beter sig, från vilken plats man ger och om man mottaglig för det man vill ha.

Var den förändring du SJÄLV VILL se i världen! Varför? Jo för du är en del av den här världen. Frågan är vad du tar in från världen.

Jag ägnade många år och la massa kärlek på fel plats. Inget jag ångrar för då hade jag inte varit på rätt väg, MIN VÄG! Man måste gå fel för att kunna hitta hem! Men många tror fortfarande att omvärlden ska lösa deras livsproblem och skapa deras livsdrömmar. Många ägnar tid och undrar vad är det för fel på mig för jag inte är på rätt väg o uppsöker läkare, terpeuter, har tränare, tar del av alternativa behandlingar, läser alla självhjälpsböcker mellan himmel o jord men fattar inte att OM de skulle sluta leta felen och istället leta ”RÄTTEN” och rikta tid, fokus och energi på det som är rätt el prova helt helt NYA vägar om ingen väg är rätt i dagsläget för kunna utesluta vad som är rätt el fel skulle fler drömliv skapas!!! Det finns inget rätt el fel men det finns det som är RÄTT FÖR JUST DIG!

Jag lärt mig massor av naturen! Jag älskar att vara i naturen och varit sen jag var liten eftersom uppväxt med skogen, vattnet intill huset. Min största längtan som jag givetvis delar med alla människor är att bli sedd o älskad för den man är och min största ”fel” genom livet är att jag har en potential-gåva kan vi kalla det att se människors ”bästa jag”. Deras ljus och hjälpa dem clear way för att vara sitt eget bästa. Mina master har alltid sagt till mig att jag aldrig behöver säga ja till ngn som vill komma på beh till mig även om de vet jag har min dörr öppen för alla. Mitt stora skifte är att inte öppna till människor som inte har sin dörr öppen och däri det här med min potential.

I naturen låter man varann vara det man är. Livet som pågår där om du sätter dig ned och tittar är the beuty Life om simplicity! Därför försöker jag inte heller ÖVERTYGA ngn om deras eget ljus om det INTE vill göra jobbet för att gå på krigarens väg. Vill man vara en dramaqueen/dramaman, skapa nya bränder och såpoperor i livet och skapa det i livet är jag inte rätt person helt enkelt för den personen att leva sin verklighet. Jag dömmer inte den personen men sådana personer blir ofta väldigt stötta när jag inte öppnar min dörr el i ”värsta fall” och då efter många års tålamod från min sida säger till personen att det kanske bästa den träffar ngn annan för jag är inte rätt person att hjälpa individen leva sin dröm eftersom den värld jag har valt att leva i är krigarens värld och där pågår inget drama, såpoperor, bränder, missbruk och det är inte heller rosarött hela tiden. Tvärtom är det hela livet som pågår där, dvs alla känslor finns där mellan himmel o jord och ibland är man med om riktigt traumatiska grejer som tar tid att göra klart med men ändå stannar man i den världen.

Vill du både få tröst, support när du behöver men också uppleva livets stora kärlekspunkter är det krigarens och ljuset värld som vi kan kalla den för bara sätta ett namn på den du måste välja.

Offret o martyrens värld söker teraputer, läkare, läser självhjälpsböcker utifrån rädsla och i HOPP om att de ska fixa livet åt dem! Krigaren söker terpauter, läkare, läser självhjälpsböcker med sin rädsla för att ta sig igenom den med andra som support o vägledning med inte i tron om att det är ngt fel på en eller ens livet utan det som varit o gjort ont har varit nödvändigt för att hitta sin egen väg.

Du måste själv vara den förändring du vill i världen! Och det är ett val att se sitt ljus o jobba med sitt mörker med support utifrån. Eller vägra se sitt ljus och vill att andra ska jobba bort ens mörker utan att själv ta ytterst ansvar för livet.

Jag har alltid gått på krigarens väg men jag övergav mig mkt för att övertyga andra om att det var den bästa världen att leva i. Själv tycker jag givetvis det och jag skulle inte vilja leva i ngn annan värld. Men jag låter också andra välja sin väg för den är inte sämre el bättre, den ÄR ”bara” men jag vet att merparten människor som lever på jorden inte skulle behöva leva i offrets- o martyrens väg men merparten människor är av olika anledningar inte beredda på att göra arbetet för att leva i krigarens värld och därför skriver jag att alla har ett val men att alla nyanser kommer du att se i världen.

Viktigast är att du ser vem du själv är! Är du en krigare släpp andra att vara de som de är. Är de krigare och beredda på att göra jobbet kommer din kraft av att du går PÅ DIN VÄG sätta dem på sina RÄTTA koordinater för att finna sin väg och gå på den, som krigare! Jag har människor i min släkt som lever i andra världar. Som jag älskar och de älskar mig! Vi bara olika och ändå lika eftersom det är viktigt att påminna oss själva om att vi alla tillhör samma art HOMO sapiens men att vi är unika som själar! Lika själar leker bäst! Och med det menas att lika själar krigar tillsammans! Med och för varandra istället för mot! Jag har krigat mkt mot och jisses vad jag har varit excausted och trott att ger jag bara lite till kommer personen snart snart snart välja krigarens o ljuset väg.

En mål är en dröm med en tidsram och plan för förverkligandet där man smakar på VÄGENS alla upplevelser istället för att tro att ändstation is da shit. Da shit is the way till end stationen och när du framme är det dags förverkliga nästa dröm 😉 This is how you make Life as a warrior!

Kram till dig på din väg, oavsett vilken du valt.

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Drömma fram verkligheten

  1. Lisa skriver:

    Tack! Läser! Tar in! Och blir glad ända in i själen! Jag känner igen mig i det du beskriver om din egen resa. Skickar styrka, energi och glädje tillbaka till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *