livet mirakel

Vi är som förbi passagerare av det här livet. Därför rikta din energi på att skapa och fånga så många ögonblick och tillgodose dina behov utifrån hjärtat så mkt du bara kan! Varför , jo för livet går inte i repris! Det mesta har du hört som jag skriver och det mesta har du läst men när du läser try to take it in deeper!

Om du verkligen tänker på att livet inte går i repris och du inte heller vet när det är slut skulle jag och hoppas jag att du lägger kraft o energi på det du vill istället för det du inte vill!

Träffade min kusin igår och herregud vi inte setts på jättelänge. ÅR! Han är forskare på Chalmers och gör sådant som jag aldrig kommer att kunna förklara men ändå kan vi mötas i kvantfysik och naturvetenskap som är grunder i österländsk medicin bla. Vi växt upp med varandra och jag var ofta provkanin att göra de farliga sakerna när killarna tittade på så provade de efter mig 🙂 när de så att det funkade el inte. Jisses jag blivit rätt mörbultad några ggr och jag givetvis sagt ja för vem vill inte leka med sina större kusiner. Iaf vi pratade mycket om hur vi båda gör det vi verkligen älskar och vi lika tacksamma för vi också hittat det vi älskar o båda har gjort sina resor och arbetat hårt för det. Niklas är extremt ödmjuk och han sa du vet jag är som du det spelar ingen roll vad människor gör, bara de mår bra och gör det som de vill. Han forskare one of the very best i världen och det säger jag inte för han är min kusin utan för det liksom bara ÄR.

Det finns mycket du kan göra om du vågar för hitta din väg. Våga titta på det som är bra 100% i hjärtat och titta på det som inte är det. Varför är det inte bra och kan du göra ngt åt det? Man kan alltid göra ngt åt det!!! Det finns de ggr man inte kan ändra de yttre omständigheterna men då ändrar man ATTITYD inifrån så att det yttre blir hanterbart och allt liv, DITT LIV börjar inifrån! Inifrån dig!

Alla vågar och inte och vill inte leva från hjärtat! Men jag kan bara igen påminna om att hjärtat är holistiskt och allomfattande och ser över tid o rum och även om beslut jag tagit varit pissjobbiga just i stunden så har jag alltid vetat att det varit det ALLRA BÄSTA för inblande parter.

Utan ditt fysiska hjärta skulle du inte kunna leva och ett liv utan att leva det från själshjärtat är enligt mig ett liv utan känsla, utan värde, utan mening, utan kärlek! O kärlek är det enda jag iaf kom hit för att försöka skapa och insupa längs med livsvägen så jädra mycket jag bara kan! Och kärlek är inte alltid rosenrött, choklad och gelehjärtan utan kärlek är det STORA LIVET där sorg, besvikelse, glädje, smärta, extas, bråk, kyssar, gräl, sex, ingår! Allt ingår i det stora livet.

Tro mig jag levde många år avstängd som en prestationsrobot som till slut var tom. Ihålig och fick vakna med en käftsmäll men hade änglarna med mig. Det var 1a gången livet hjälpte mig så fint att hitta min väg! Minns mycket men inte hur jag kom från sjukhuset o hem men att det var som jag dött och vaknat igen. Och det var precis vad livet gjort med mig.

Så se dig själv som på genomresa där du vill samla så mycket du bara kan i form av upplevelser som du tycker om, älskar och ff mår bra av! Jag tänker fortsätta samla och skapa nya o ta del o smaka på dem som om det var sista goa tuggan av det bästa bästa. Hehe nu när jag skriver kom pecorino o tryffel upp i hjärnan. Min hjärna funkar härligt o jag älskar ju o laga mat så min sista tugga blir kanske med pecorino o tryffel med ngt annat gott.

Ta hand om dig och rikta din energi på det du vill!

kram JJ

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *