Yoga + löpning är kärlek

Har några klienter som frågar nu när du ska resa bort ska du väl ändå inte träna. Jag förstår deras fråga samtidigt som jag inte förstår den 😉 Jag vet att alla inte gillar att röra på sig men varför merparten människor inte gillar att röra på sig är för de vill vara någon annanstans! De vill kunna göra chins, springa en 1 mil osv. För mig är det en livsstil ett VAL jag gjort för jag mår bra av det! Visst jag tränat mer o hårdare än vad många typ aldrig kommer vara närheten av men det är inte meningen att du ska leva som jag el någon annan. Alla människor behöver röra på sin fysiska kropp. Vi skapta för det! Hämta inspiration från andra men kom ihåg att all elitidrott är något annat. Det är ett jobb det är 300% prestation. Det är bra att sätta tydliga o konkreta MÅL i träning o som allt annat för att se SIN UTVECKLING men att mäta sig själv med ngn som tränat kanske hela sitt liv är idiotiskt. Det finns psykologisk saker varför folk inte åstadkommer utveckling o det är för man vill se snabba resultat o vårt belöningssystem söker ” större” belöningar o vill se snabba resultat (om man inte är tränad att SE utveckling som jag tex) . Om du kan skifta template o förstå att ALL UTVECKLING BYGGER PÅ MOTSTÅND förstår du oxå att fysisk ansträngning gör detsamma. Därför de som är nya med mig o börjar röra på sig blir tokiga ibland för jag tillåter dem aldrig att stagnera utan hela tiden utvecklas vilket kan kännas tufft att ständigt utmanas på nytt. Men så är livet! Livet är alla oändligheter o ska man kunna förvalta o möta alla de där oändliga möjligheterna kan man inte lägga sig ned om smärta dyker upp el springa ifrån glädje när livet bjussar på det. OBS jag menar inte att man ska skapa el söka smärta i fysisk aktivitet om man inte är elitidrottare för då är det nödvändigt! Det tog mig tid att gå från att tränat med konstant smärta till att sluta driva mig dit o hela tiden balansera min träning med största möjliga motstånd för The present moment! Att träna med högsta motstånd för NU är att skapa städning utveckling, chippa om sitt nervsystem ( jag tränar alla utifrån deras nervsystem) o skapa god hälsa mentalt fysiskt o emotionellt o få själen känna sig LEVANDE O FRI! Det är en livsstil för mig att röra på mig o det ser olika ut varje dag. Idag yoga o 10 fantastiska sprints utomhus i backe i vårt vackra fantastiska Sthlm idag o imorgon kommer det byts ut mot beachlöpning o annat skojigt. Ett barn funderar ju aldrig på ” Gud vad jobbigt det är att klättra i trädet, el bygga sandslott i sandlådan” det gör det för det är kul! Merparten är inte elitidrottare så använd dina målsättningar som kvitton för att DU RÖR DIG I RÄTT RIKTNING dvs ökar ditt välmående, blir av med den onda axeln, känner dig emotionellt stabilare el vad det nu är. Men för Gud skull sluta stirra dig blind på våg tider o annat tjafs om det istället skapar rädsla o inte gör att du utvecklas fysiskt! Jag sätter nya mål hela tiden. Förra helgen sprängde jag mitt delmål mkt mkt tidigare än vad jag tänkt mig o det var ett lyckomoments kvitto på att mitt hårda ROLIGA rörelsearbete gett resultat men det var förra lör o det är längesen för mig. Jag utvecklas varje dag i kroppen o blir starkare för jag vet hur jag ska röra mig fysiskt ja men faktiskt för att jag lyssnar inåt o inte låset fast mig vid ngt för de är senaste trenden…! Låt fysisk rörelse bli en del av din livsstil oavsett om du älskar det som jag el inte! För att det kommer vara din bästa livsinvestering o för kommer sprida goda ringar på vattnet i ditt övr liv. Men sätt både rimliga o utmanande mål o ta hjälp o support om det inte är din passion så att det blir en del av din vardag o inte ett nödvändigt ont. Mot beachen om några h o hur mkt rörelse det blir ingen aning men def each day. Det är mitt livs syre… En master som jag hade sa inte konstigt du rört på dig som du gjort. Skulle inte gå annars för dig att skapa det liv du ”är”….do everything with heart and love! Prana rules o motstånd är nödvändigt medan smärta behöver du inte skapa i onödan även om det för en otränad kan vara mer smärtsamt att komma igång med träning än för ngn som gillar det o tränat hela sitt liv.

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *