Resan

Jag kommit till en plats i livet där jag inte reser från någonting el flyr något! Många människor reser för att hitta hem till vem de är o vad de vill-söker el flyr något på hemmaplan som de inte vågar deala med. Det är fint att SÖKA som man säger inom österländsk medicin VEM MAN ÄR o vad man vill. Det som livet går ut på! O när du hittat vem du är kommer dina resor ut i världen inte vara flykt, utfyllnad, el ett sätt att KOMMA IHÅG VEM DU ÄR o bestämma dig för vem du vill vara o uppleva utan de kommer vara platser där du upplever o skapar kärlek själv el tillsammans med dem du älskar mest! Oavsett vart du är på din resa är du på bästa plats just nu för kunna uppleva det du vill! Vart är du?

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *