Morgonstund

Jag o mackan brukar mötas upp o köra något tillsammans o idag körde vi raka armar i romerska ringar. Jag har inte släppt fram tillräckligt med kraft ännu så jag kör negativa skinna cat. Att träna som vi båda gör o så som jag tränar alla kräver stor disciplin o fokus hela tiden eftersom BODYALIGNMENT är det som avgör om qi frisätts el inte. Kroppen är på egen hand en ointelligent fordon. En kropp är precis som livet. Dynamisk, operfekt o perfekt o träna som vi gör är att hela tiden leta efter kroppens NATURLIGA LINJER. Vi kan säga att kroppen blir muskelbalanserad, öppen, o VILANDES i vaket tillstånd och får mer o mer qi-Prana-reiki ju mer du släpper ut din kraft. Såhär såg det ut i morse bl.a. o eftermiddagens bodydrill bygger på fram o baksida i kroppen o ni får några smakprov på de övn vi gjorde i morse. Resultat – utveckling kommer från disciplin vilket innebär hårt arbete med precision från OBS! HJÄRTAT! Ett ego som bara vill kunna ngt men vill skippa resan har missat hela poängen, att livet är upplevelsefärden.

20140316-182558.jpg

20140316-182622.jpg

20140316-182649.jpg

20140316-182711.jpg

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *