Prana-rörelsekraften i livet

Life is a balance of holding on and letting go. Rörelse-prana-livskraft uppstår i MELLANRUMMET. Pausen emellan dina andetag kan vara en symbol för det. Öppning o flödet som bildas om du yogar ”rätt” dvs kan spänna lagom mkt o vara avslappnad lagom mkt ger livskraft-prana även kallad qi o reiki.

Finns det ngt i ditt liv som du behöver SLÄPPA TAGET om för att få in livskraft i ditt liv?

Finns det ngt i ditt liv som du behöver STÅ KVAR VID för att få in livskraft i ditt liv?

Om du provat det ena o det visar sig att det inte funkar. Prova det andra o se vad som händer? Det som funkar är LIVETS VÄG o ger dig livskraft på kort-o lång sikt även om det kan kännas superläskigt och som du inte har kontroll. Fear är bara hjärnan o egots bus med dig 😉 så låt inte rädslan ta över utan HITTA och FORTSÄTT med den väg som funkar.

Lettig go or holding on?

Nu är jag redo för möta denna dag och se vad jag kan hjälpa de fina människorna som kommer till mig idag med. Their wish is my command 😉 Så länge deras önskan är från HJÄRTAT!

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *