Tools to get in touch with your ❤️

Att leva från hjärtat o höra sin inre röst tycker många är svårt. Det är för hjärnans tjatter håller på lite för mkt o de flesta matar sig själva med mer info. Hjärnan blir därför utmattad o tjänar inte hjärtat längre o ist. Jag minns inte när jag köpte min första änglakortlek men jag gett bort några genom åren. Änglakorten har jag numera på min tel så när jag vaknar på morgonen är det 1a jag sträcker mig efter i sängen mina glasögon o tel för lägga ett kort. Jag gjort det så länge så det går på rutin. I catch myself before I meet The day. Änglakort passar mig för de vackra o ” snälla”. En änglavännina till mig som var ateist som ung men precis som jag gjort en inre resa är en fena på tolka tarotkort. Minns hur hon la en läggning för mig en gång o hur jag drog ” döden”. Döden står för det nya! Men jag tyckte kortet såg hårt o kallt ut. Solögas böcker har jag fått av Benitha som tekniskt är min kusin men som varit som en storasyster hela mitt liv. Om mamma är den som lagt grunden till mkt av naturmedicin o österländsk medicin har Benitha varit ngn som alltid var min idol. Det härliga är jag har två idolsidor av henne o ena är att vi som små fick åka med henne hem till Gbg ( jag uppväxt 16 mil därifrån vid norska gränsen i skogen) o hon var coolast i världen som bara hade högklackat, körde båge, hade farliga killar så är andra sidan ngn som gör kroppsbehandlingar med egna örtsalvor, odlar ekologiskt, har egna höns osv en annan sida som lärt mig massor. Till slut gav hon mig solögas böcker o köpte egna för jag ringde stup i kvarten el sms o frågade vad djuren betydde 🙂 o det är oxå henne jag ringt när jag var ung o tårarna varit där. För hon levt men oxå var lättare ringa ngn som inte skulle oroa sig som mina föräldrar skulle gjort om de vetat mina äventyr. Ja syrrans kådasalva luktade inte gott men var sjukt bra. I ching fick jag av min sensai när jag tränade karate under många år o 1a gången ja la det fattade jag nada. Istället för lyssna inåt FÖRST när jag la det försökte jag förstå vad som stod o det blev korsslutning. Den är solklar när man bara ser det är ett språk som alla andra språk för att kommunicera till sig själv- höra hjärtats röst. Änglakorten finns med mig på tel dagligen o i ching lägger jag numera väldigt sällan eft jag litar på min inre röst. Kompisar brukar tycka den cool att lägga. Det finns massa upplagor i ching men jag har en speciell som fanns 2 av ” bara” på ett antikvariat i Bromma o det var skitviktigt att de just var den upplagan osv. Försökt hitta senare för att köpa som present men fortf inte hittat o då jag genomsökt hela stan o lite till… Många undrar om det här att leva andligt! Många tror det är flummigt o man sitter sjunger mantran hela dagarna el slår på shaman trummor har dreads o inte äter kött 😉 Att leva ett liv där livet styrs utifrån själens hjärta handlar om att ha fötterna på jorden , grundade, o huvudet i himlen så man vågar skapa sina drömmar o uppleva livets kärlek. Det är Mao det mest oflummiga du kan tänka dig o rökelse, trummor, yogaasanor, änglakort är bara VERKTYG för att du som människa ska HITTA VEM DU ÄR, LEVA SOM DU ÄR, SKAPA DE UPPLEVELSE SOM DU VILL UPPLEVA. Reste med en vän en gång som nog vart väldigt besviken för jag var inte alls Johannajobb där jag ger o levererar o försöker hjälpa människor klippa blockeringar o göra klart med rädsla. Jag är så tråkigt vanlig privat. Vill äta gott, kramas, titta på en bra film, ha kul, träna, ha min tribe nära o skämma bort dem så mkt som de tillåter o stötta dem där de är. Så att leva ett liv grundad är att vara ” här” , göra tillvaron o livet till det bästa man kan varje dag. Dra ett änglakort kanske mitt på dagen för att connecta in till sin egen kärna igen, el stå på händer en stund för clear head från sådant som man tror man måste göra, el kommer de djur till en som påminner en om att livet är mkt mkt större o mer o vi kan se bortom det vi ser med våra egna ögon. Haha kanske därför jag varit glasögonorm ett helt liv för mitt andra inre seende är mkt bättre. Syrran o mackan retade mig järnet i Thailand o kallade mig doktor o så var jag dessutom lockig i håret så det såg ut som en Mick o ett par svarta bågar på näsan. Det bra ha ett par yttre ögon att navigera med men utan det inre seendet kommer du aldrig hitt rätt el ” hem”-bli grundad i dig själv. Vill du köpa änglakort finns massa varianter att köpa. I ching andra upplagor o Solögas böcker finns likaså på Vattumanen i Sthlm. Om du säger till mig att du försökt höra din inre inre röst men inte litar på den då får du fortsätta PRAKTISERA tills du vågar ta ansvar för dina beslut, vågar gå din väg, och vågar lita på dig själv istället för lägga ditt liv i andras händer. Låter hårt kanske men det är ett VAL du har. Nu ska jag dra lite änglakort o mysa med ngt gott. Sov gott & var snäll mot dig själv på din uppvaknande resa!

20140402-231122.jpg

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tools to get in touch with your ❤️

  1. Lisa skriver:

    Änglakorten låter som en mjuk start på en dag! Har du en app och i så fall vill du dela med dig vilken du har? Jag tittade runt lite och såg att det fanns flera olika appar men vet inte om de ger den klarhet och riktning som man önskar? Tack för att du delar med dig! Nästa gång jag är i Stockholm vet jag vilken affär jag vill besöka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *