Happiness

Blev så glad när en klient kom till mig o berättade att hon bokat resa med Malin Berghagen. Ni som läser bloggen vet vilka människor som betyder mkt för mig på olika sätt men Malin Berghagen som jag inte känner, Julie Martin som jag yogar för o min mentor Annika Gauri Langle är stjärnor o guld för mig i mitt liv. Jag skrivit det förr o säger det igen! Catch up with these powerfull WOMEN if you can! Nu kanske du sitter o tänker är hon tokig i huvudet hon har ju egna resor. Och så säger jag till dig att tänker du så är det tänket ett ” fattigdomstänk” baserat på egots rädsla. Det finns utrymme o plats för oss ALLA! Skulle alla leva från hjärtat skulle det finnas allt för alla men nu är livet skapt på att det måste finnas två krafter för att balans ska kunna råda o eftersom det mesta du ser omkring dig ja väldigt mkt är egots kamp o driv efter yttre materiella i form av pengar o makt så hoppas jag att du tänker en gång till om du tänker så. De som känner mig mkt väl vet att jag ” bara” säger ja, släpper in det jag vill närmast mig, ger för jag vill o därför ”bara” rek sådant som jag kan stå 100% bakom! Det finns en plats för alla men se till att du TAR DIN PLATS FRÅN HJÄRTAT annars har du tagit ngnannans plats. Mer yoga to The people! Namaste JJ

20140402-233221.jpg

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *