Livets ständiga utveckling bygger på 1 sak! RÖRELSE!

Fick sms idag av fin enbensknäböj o kan le åt min inre dialog i huvudet. Ända sen jag var lite har jag velat MER o FRAMÅT. Vet inte om man kan kalla det tävlingssinne för jag som ung tog jag inte ut förluster utåt. Jag vart sur på mig. Den stora stora skillnaden idag är att jag NÖJD med min prestation även om jag kanske inte fick fram allt som jag ville men jag kommer aldrig heller bli 100% nöjd. Det finns alltid mer att utv o upptäcka o det är det som är livets törst. Det fina att träna med Både Jörgen o Marcus är de aldrig får mig att känna mig dålig men de får mig ALLTID att vilja utv mer o jag hoppas att de som jag möter känner detsamma med mig. När jag var ung var jag väldigt oödmjuk o trodde att ALLA människor ville framåt som jag. Dvs gjorde sitt bästa! Alla gör givetvis sitt bästa men det jag inte förstod är att alla gillar inte utveckling lika mkt som jag. Utveckling skulle vi kunna kalla att det är synonymt med nyfikenhet , upptäckarlust, utforskarlust, o längtan att känna sin kraft varje dag o omskapa sitt liv varje dag, som om varje dag var ett NYTT VITT PAPPER! Så log gott när fick sms o tackade men i mitt inre är jag mkt nöjd med mina enbensknäböj idag för jag utvecklats pga höften öppnare men jag var på väg sms som svar allt som jag har kvar att utveckla men kom på mig själv att de skulle låta otacksamt. Det väldigt härligt leva livet där törsten efter mer finns varje dag o eftersom jag är en person som ser alla detaljer o vet hur man utv kommer jag själv varje dag alltid utv lite mer. Jag vet det kan låta tröttsamt för vissa men det helt det motsatta kan jag tala om! Det är vilsamt o man lägger sig med ett leende på läpparna o sover gott för man nöjd tacksam över dagens skapande. Aum tecknet är fantastiskt vad det har för massa symbolik o alla böjar o krokar står för hur man utv sitt MEDVETANDE ( its all about awerness) o ” dotten” ovanför står för att det finns ett glapp kan man säga som gör ATT MAN INTE SLUTAR TÖRSTA EFTER MER KÄRLEK I LIVET. Låter kanske lite oklart beskrivet men följder du ditt hjärtats väg kommer du BLI O VARA NÖJD MED LIVET MEN SAMTIDIGT KOMMER DU HELA TIDEN VILJA HA MER. Och du blir samtidigt mer o mer kräsen kan man säga för du lägger ingen tid på de saker i livet som inte lever efter hjärtat som du eftersom du värdesätter livet så mkt så därför vill du oxå ha tillbaka värde i livet. Så kallar mig inte prestationscrazy men extremt törstig på livet! Det finns så mkt att uppleva, tiden är kort, men ändå ska vi inte stressa igenom livet. Med närvaro kan du uppleva mer på en dag än vad ngn utan närvaro har levt ett helt liv. Vi är alla fria att upptäcka o skapa det vi vill o vissa är nöjda med mindre vilket är lika vackert som ngn som behöver mer för bli nöjd. Viktigast är att DU KOMMER UNDERFUND med VEM DU ÄR så att du inte jfr dig med ngn annan!!! Det är nämligen verkligen waste Of Time att göra det eftersom vi helt unika o aldrig kan uppleva varandras upplevelser. Däremot kan LIKA BLOMMOR uppleva o dela mer tillsammans eftersom man tar in, tar sig fram o skapar livet på liknande sätt men när det väl kommer till krita är det du själv du måste bli vän o kompis med eftersom det är INOM DIG ALLT HÄNDER även om den yttre materien förändras. Så jag kommer lägga mig nöjd med mina knäböj även om jag redan glömt bort hur bra de är o nästa gång jag ska göra dem kommer jag göra mitt bästa o säkerligen ha avancerat lite till eftersom jag försöker leva livet fullt ut varje dag. Med kärlek- Prana förstårs! Utan det blir det ingen utv 😉 livet är rörelse o utan rörelse ingen utv. O nu syftar jag inte bara på fysisk rörelse utan emotionell rörelse o mental rörelse. Ett liv utan rörelse-Prana är en död själ, infrusen själ, förstoppad själ. Ett liv med rörelse är en levande själ, varm själ, känslig själ ( ej drama känslosam det är ngt annat. Det offer o martyr beteende o då flyger inte själen utan är en själ som är vingkapad). Har du hittat din livs brunn el behöver du gräva djupare in för möta ditt hjärta o släppa ut det så att själen kan flyga o du vara nöjd o sova gott om natten?

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *