Svar på din fråga…

Fick fråga vilka änglakort som är bäst? Köp de som TILLTALAR dig! Jag älskar det vackra men vad som är vackert ligger i betraktarens öga. Våga välja! Det blir rätt för att DU VALT dem! Och visar det sig att dit val INTE FUNKADE är det ” bara” att VÄLJA OM!!! Det är så du lär dig lita på din inre röst o stå för konsekvenserna när du beh välja om utan göra livets val större än vad de är… Du kanske vill prova tarotkort? Vägarna är många! Viktigast är att VÅGA PRÖVA O UTFORSKA O SEN UTVÄRDERA. Funkade det? Funkade det inte? Vad gäller I ching vågar jag inte uttala mig om andra upplagor. Min sensai o hans fru som jag tränade med var väldigt omsorgsfulla av mig o är fortf o varför just x upplaga var viktig vet jag inte. På Vattumanen som även solögas böcker går att köpa har de säkert knowledge hur de olika upplagorna skiljer sig. Oftast är det omskrivningar el förenklingar som görs vid nyare upplagor så det är min gissning. Min sensai gillar inte förenklingar. Its hard practice old school som gäller där. Go Wild from your heart , o livet är o kan aldrig bli fel eg ,så länge du inte ser det som ett prestationsrace av val o leverans förstårs. Go natt! 🙂

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Svar på din fråga…

  1. Lisa skriver:

    Jag ler och tackar från hjärtat! Önskar dig och alla en fin fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *