Dagens citat

” Kärleken skapar ett ”vi” utan att förstöra ett ” jag”- Leo Buscaglia. Oj vad jag känner mig kär i livet idag o vilken härlig dag som forsätter. Gjorde 300 bakåtböjningar idag på yogamattan o min själ blir alltid väldigt kär o omfamnande då. Det är sådan frihetskänsla att göra bakåtböjningar. Så låt din själ FLYGA HÖGT IDAG o TITTA på ditt eget liv hur amazing det är att vara just där du ÄR NU. Det ögonblicket kommer inte igen. Taste it, smell it, feel it, enjoy it, appreciate it. Than leave it behind and MOVE on. Citat får mig att tänka på så mkt. Att vi alla är ETT lika värdefulla men vi ALLA behöver våga Ta vår plats-ge oss själva ett värde utan att vara rädda för detta o detta gäller i kärleksrelationer lika mkt o i alla dina relationer. Nej nu dags move on denna fre o make it big beutiful and loving! Kanske låter romantiskt tjafsigt 😉 men livet för mig går ut på kär-lek. Vad du väger in i det är helt upp till dig men det är ett förhållningssätt & ett liv byggt på den starkaste kraften, hjärtats-själens kraft. Kom ihåg du är viktig så omfamna fre o gör den till din! Nu ska jag ha happy friday på Buddhi med mina klienter. De älskar happy friday även om de får arbeta hårt. Love to U & happy friday 😉

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *