veckans uppgift till dig

Du ska få en uppgift av mig! Att veckan som kommer försöka MÅ SÅ BRA DU BARA KAN och GÖRA DITT LIV ÄNNU BÄTTRE!

deal?

Vad du lägger in i må bra o vad som gör ditt liv ännu bättre helt upp till dig. Men när nästa söndag är vill jag du tar en titt på och se hur mkt av din tid du ägnat till SKAPA det liv du vill och hur mkt tid du ägnat till skapa det liv du inte vill. För du tror du behöver, måste, el borde, ska el är i bekvämlighetszon el trygghetszon.

Mitt mål varje dag är att göra den till den bästa dagen! Kan låta skittöntigt but if you want to live your Dreams har du en ny dag varje dag att GÖRA till DIN BÄSTA. Försöka! Ibland lyckas man bättre. With practice comes Life! A Life with love!

Nu ska jag jag börja runda av denna dagen till det bästa men jag talar inte om hur. But its very loving 😉

hoppas du antar veckans utamning o ser hur du fördelar din tid. Bara genom bli medveten om hur du lever o väljer kan du leva o skapa annorlunda!

Peace gott folk!

JJ

 

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *