Hästen….

Lufsa hem från buddhi ikväll o gjorde rätt många pit-stops med vägen. Bet hotell fixa spa fixa påsk överraskningar handla gott mig själv. Det är ngt speciellt vid storhelger att röra sig inne i stan den utryms o energin blir lugn. Nästan som en dag i skogen el på fjället el i kanoten på sjön en tidig morgon när sjön är spegelblank o dimman ligger kvar. Känns som världens längsta dag! Som vågor sköljts igenom kroppen o när jag kom hem flög vildhästen fram i mig o började springa lite för fort. Nästan som när jag satt på Benithas häst när jag var liten o den skenade o efter det har jag inte kommit upp igen. Fast jag ska ta tag i det för shit vilka djur de är. Vackra kraftfulla intelligenta! Hur går de för dig o april månad o veckans utmaning? Det bästa för mig är att röra på mig! Kroppen är aldrig i dåtid el förtid så rör du på dig med medvetenhet el tvingas hålla fokus på det du gör kommer du oxå kunna tygla din häst om den var på väg skena som min. Fick det här härliga kortet av en klient som reser vidare inom sig. Att göra den inre resan är verkligen livets hela spektra men det är oxå då det är som rikast!

20140417-215527.jpg

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *