Långfredag

Godmorgon denna mysiga stillsamma långfredag! Även om man inte är religiös el kallar sig något hoppas jag att alla människor vågar tro på LIVETS POSITIVA KRAFT. En kraft som all-tid stöttar om OM DU BEHANDLAR DIG SJÄLV med kär-lek o omsorg FÖRST o sen försöker göra ditt bästa mot andra. Eftersom det är en VILODAG kanske du tar tillfället i akt att STANNA UPP o titta på VART DU JUST NU BEFINNER DIG I LIVET?! Är platsen rätt, är människorna rätt- ger dig kärlek o omsorg o allt annat du vill DELA med dem, o hur, HUR TAR DU HAND OM DIG SJÄLV ( din kraft-energi -din hälsa). Själv sker reflektion rätt bra per automatik för annars hade jag inte befunnit mig på en plats i livet som jag är nöjd med. Reflektion handlar om ÖKA SIN MEDVETENHET o ju mer du lever från ditt hjärta ju större medvetenhet. Medvetenhet är som pixlar på en kamera kan vi säga att ju större du utvecklar den ju mer ser du i STORT O SMÅTT I VÄRLDEN! All fri-tid o private Time jag har vill jag vara HEMMA o med FAMILJEN. Älskar det! Ska börja gå med möta upp en familjemedlem, mackan. De andra är på landet o det så skönt med alla, för alla försöker verkligen göra det man känner o behöver utan måsten. Vid många högtider blir det måsten o stress. Jag själv varit i det stresshjulet där presenter ska fixas, kockas för en helarme o är inte sillen självinlagd då är det lika bra att skjuta sig själv. Vet du, det fanns liksom ingen som förväntade sig det av mig utan det var helt mina krav på mig själv som drev mig sönder many times innan jag hade bränt alla kampens broar. Jag har fortf high demands på mig själv men de är bara som önskelista mot dit jag strävar o därför både njuter jag av mina uppfyllda drömmar o skalat bort o skalar bort om jag känner att det skulle bli för mkt. Förenkla livet är vad jag gjort av att ha kommit på VAD SOM ÄR VIKTIGT! Om du befinner dig på en plats du inte gillar just nu. Låt dig själv vila från den frustrationen, oron, sorgen kanske över inte är som du vill just nu. Försök göra denna dag ännu bättre än gårdagen! Denna dagen är en den största gåvan du fått! Hade du inte haft den hade du inte haft förutsättningen att skapa det liv du längtar eft el glömt bort att de finns. Peace in heart and let your spirit out! Love & happiness!

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *