Rörelse

Jag älskar verkligen att röra på mig! Och att träna med Jörgen o Marcus är som den soligaste bästa o vackraste dagen! Eftersom jag rört på mig ett helg liv o har ett rel bra nervsystem som utv snabbt genom snappa upp grejer så har kroppen förändrats o sett olika ut beroende på vad jag gjort. Precis som livet! När jag slutade tävla hade jag gasat 300% i sååå många år o efter 16 år på en yogamatta har nervsystemet o jag blivit cool men det gör att jag inte riktigt vågar o har massa utvpotential när det kommer till att ligga i yttrrläge med fart o kraft! Såååå jädra härligt få köra full gas även om kvaliteten kan bli avsevärd bättre i ytterläget. Förut var det mitt normaltillstånd. Jag älskar att jag får göra det jag är bäst på! Undervisa om yoga från ett läkarperspektiv som österländsk läkare där man ALLTID SER till individens UNIKA SJÄL, emotionella disposition, mentala grund, o fysiska förutsättningar! Om man förstår hela yogasystemet ur ett medicinsk o själsligt perspektiv ser man att systemet är pricksäkert, exakt, helt GENIALISKT hur de tänkt på allt! Bra livslott jag drog att få förmedla detta genialiska medicinska system även om jag muttrat rätt mkt ibland åt det oxå. Det svårt o komplext att förklara allt. När du går till en västerländsk läkare litar du på att den kan sin shit. Med österländsk medicin är ovanligt här o jag tycker det är bra att man är skeptisk o ifrågasätter men många ggr är de jag som får folk som ingen fixat att bli fixade men det har med massa aspekter att göra. Det kommer alltid finnas bättre el sämre saker inom båda medicinska världar o viktigast är ATT DU HITTAR TILL NGN SOM DU KÄNNER DIG TRYGG MED O SOM HJÄLPER DIG VIDARE! Merparten av västerländsk medicin hjälper folk akut men aldrig vidare pga resurser , gammalt tankesätt, andra konventioner o regler men ska vi göra världen bättre för alla människor måste vi hjälpa människor till att må bra genom att TA ANSVAR o inte låta egobeteende driva människor till fysisk o psykisk ohälsa! Nej nu mot Buddhi o undervisa lite om livet genom rörelse o lite prat. Man får prata hos mig men jag ger ingen näring till egot men förhoppningsvis väcker själens ljus, livskraft, kärlek o glädje om den varit död länge, utbliven för att personen identifierat sig med sitt egos mörker! Dips o viktväst är ett sätt att bli stark i ytterläge. O nu spelar mitt nervsystem vacker musik o är helt stendött efter alla lyft. Jag pekar finger åt Perra när han psykar mig 😉 min kroppsstl är väl inte jättestor även om jag tror jag är större hela tiden! Älska RÖRLESE o du kommer se att de handlar om att älska o utforska livet! Känna din kraft, känna dig levande, i KONTAKT MED DIG SJÄLV!!! Själen!!!

20140501-121841.jpg

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *