Old shit i nervsystemet

Vad är skillnaden österländsk medicin o västerländsk? Det finns massa skillnader men nr ett är att man inom österländsk medicin inte bara plåstrar om symtomen utan letar grundorsaken/erna men oxå ser personen frisk o hel. Man fixat inget man tar inte bort ngt helst i onödan så kirurgi är det sista man gör. Människan är självläkande men många orkar inte ta hand om sig o skjuter ansvaret el lägger helt ansvaret el förlitar sig på att andra ska fixa dem el deras liv. När jag studera för en österländsk västerländsk läkare i Kerala hade vi herrans massa diskussioner om hur västerländsk vård är. Han var västerländsk kirurg el är! Nervsystemet i kroppen bygger på en gas o broms o du vill ha flöde i din kropp. Qi! Är de flöde är det värme o då är det hälsa. Har du gasat för mkt el bromsat för mkt blir det stopp i kanalerna o på sikt bildas obalanser som kan utv till symtom o i sin tur sjukdomar. När en sjukdom utv har man fått många varningssignaler av livet att man gör ngt mot sig som man inte mår bra av. Något stressar en! Kan vara jobb, relation, gamla händelser osv. Jag bara tänkt på gårdagens händelse o jag förstår de i min närhets olika reaktion men jag är en av de bästa på det jag gör så att min fysiska kropp nu rensar ut gammal smärts som jag åsamkat mig själv är liksom natures law For me. Som min ena amerikanska teacher sa en gång. Have never done The plumming and piping you Will notice. Jag är som en nervsystems piprensare o människoarkitekt som hjälper människor rensa egots skit som man själv på ngt sätt varit del i. Min syster har applåderat sen igår o var med mig i luren i några h när jag hade som mest ont i buken o blödde igår o sms sen igår. This is How it can be att rensa nervsystemet. Ingen reagerar att det är konstigt att en kvinna har mens varje månad som oxå är en slags utrensning… Men att min buk känns som fått knivar in efter många år av kamp blir underligt för folk. Jag förstår o samtidigt är det ur My point of view lite tokigt. Fysiska kroppen är ju liksom inte ett skal bara som inte hänger ihop med dig! Du har ett nervsystem o ditt är din fysiska kropp kopplad, din skalle, o dina känslor så har du kämpat med emotionell kamp i en rel som jag gjorde för länge så visst tusan får kroppen sig en fet smäll! Så därför om du ska MASTRA DIG SJÄLV måste du jobba med dina känslor, din skalle o din fysiska kropp för kunna skapa dina livsdrömmar! Den dagen du ger dig själv omsorg, ger dig kärlek kommer kärlek Supporta dig 100%! Jag log idag när jag långsamt tog mig till Buddhi för brukar studsa dit på några röda. Då kom sms. Första kunden satt fast o sista kunden oxå. Mitt gamla jag o eftersom jag typ haft 10 paniksms från folk som undrar om har ledig tid hade bokat in ngn men jag livet gav mig mer vila idag istället. För många år sen o jag bloggat om de förut då tuppade jag av av denna smärtan men när kirurgerna på st Göran skulle skära i mig var mina fysiska världen som en elitidrottare fastän jag lagt av år innan. Den här gången kommer jag rensa kroppen helt på det som jag påbörjade då men som jag aldrig avslutade eftersom jag satte en compeed på. Jag åker till Frankrike Nice imorgon bittie o ska träffa ett underbart gäng kvinnor o kommer få så mycket omsorg o kärlek av Nina som fixat med allt. Jag alltid litat på min kraft, jag vet hur jag ska använda den för att inte bli utnyttjad o stjälpa mig själv o jag vilar mot livet o de som kan de jag kan. O inte är jag så dum att jag inte skulle åka in el ringa ngn om jag skulle känna smärtan accelererade åt fel håll. Så när du passerat o förstår hur kropp o själ hänger ihop blir bilden större o blod o smärta blir i detta fallet positivt. Ni behöver inte dela hur jag ser på livet el förstå det men att plåstra om symtom o bota sjukdomar genom att fixa är två skiljda vägar i livet som man väljer. Fear or love! Trasig el Hel. Ego el hjärtat. Ego begär el Hjärtats behov. Mörker el ljus. Nu ska jag ta hand om mig lite igen o se om de där knivarna kan släppa lite mer o forts rensa. Livet är ofarligt om du tar hand om dig med kärlek. O jag glad för all kärlek idag även från älskade i min tribe som inte förstår min väg. Men jag leker inte med liv! Inte någonannans o därför inte heller mitt eget o det är det som är självrespekt- positiv egenkärlek men som så få har. 🙂

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Old shit i nervsystemet

  1. Lisa skriver:

    ♥ ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *