Soulmate LOVE

På sin resa när man hittar hem behöver vi alla brottas med TRYGGHET. Tryggheten-basen-självkänslan i sig själv men oxå att våga lita på andra. När man hittat den man tillhör har man ofta tidigare bagage av otrygghet. Fick ett sms av den unge mannen som hittat sin kärlek o nu ska han med moster till Frankrike o jobba o då dök 1a spökena upp i deras relation. Laura jag vet vi inte känner varann ännu 😉 men jag aldrig lämnat någon o aldrig mina krigare i min flock så ditt guld är i trygga händer med mig o jag lovar leverera honom tbax på söndag full av ännu mer kärlek att ge dig! Vi ska bara få andra att leva livet lite mer fullt ut o ska du hänga med mosters kille är det lika bra du vänjer dig… Han lämnar dig aldrig men behöver kriga ute i världen ibland men jag lovar att kommande äventyr finns lika mycket plats för dig att följa med, om DU VILL! Välkommen till familjen Laura. Mackan är minst sagt snurrig av all er kärlek 😉 o han berättat om alla rekord han satt när han rör på sig. ” För lauras skull”. Det är sååå viktigt att FINNAS, VARA VIKTIGAST FÖR NÅGON. Välkommen till familjen Laura. Han hemma hos dig med mer kärlek på söndag o jag aldrig sett honom såhär snurrig o han pratar kärlek om dig hela tiden o glömt sin matlåda o glömmer denna krigaren sin mat då är han bra snurrig kan jag lova. När sann kärlek är där kan en minut kännas som evigheten. Tror jag kommer höra en ylande varg från The big house yla efter sin kvinna i livet. SOULMATE LOVE ❤️

20140506-085516.jpg

20140506-085819.jpg

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *