Hårt arbete vs bita ihop

Önskade att alla människor förstod att livet inte är en tävling även om man kan ha valt tävla i ngt o att livet inte handlar om att klara av ngt. DU HÄR FÖR ATT UPPLEVA DINA DRÖMMAR! De skapar du från ❤️ med HÅRT ARBETE! Så om ngn skulle be mig bita ihop ngn gång skulle jag nita den direkt. Jag har bitit ihop ett helt liv o var det ngt som yogan lärde mig var att sluta med det. Min teacher fick jag alltid pisk av när jag inte lyssnade. ” to much work Johanna” ” this is YOGA not exercise” . Det handlar om en swith inom dig på många plan men skillnaden är att din effort ger dig payment utan bekostnad på dig själv el andra. Bita ihop bygger mer kamp mer slit på bekostnad dig o andra. O ja de finns de som behöver make moore effort o de får jobba rumpan av sig hos mig-HÅRT ARBETE men jag ber dem aldrig bita ihop, på fel sätt men jag tar dem förbi där de säkerligen trodde att där var det stopp. Make effort from ❤️ and life Will be grace… Nu ska jag jobba hårt o jag ligger på The edge för just nu hela tiden men biter aldrig ihop så att jag fastnar. Prana !

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *