Bostadsrättföreningsmöte

Nu tror ni jag skrivit fel kanske men nej. Kom hem precis från ha varit längst upp i mitt hus uppe på taket! För 3 år sen snart flyttade jag hit som jag bor idag. Den flytten o separationen som är vid många separationer hade varit på g o haft avbrott men då släppte vi taget om ngt som var en del av mitt liv o som lärde mig vem jag är o inte är. Ångrar inget i mitt liv! Ångrar man ngt i sitt liv lever man i dåtid o inte gjort klart med sorg, accepterat att det som var var nödvändigt, förlåtit att man tillåtet andra el sig själva leva osant mot sig själv. Så nej jag ångrar ingen farlig väg i mitt liv. Jag gjort klart o läkt det jag kan på egen hand av det & det är jag faktiskt stolt över att jag orkat mig igenom för det är ett inre arbete som inte slår något annat! Men det är därför jag oxå är på en plats där jag mår bra, är nöjd, vill skapa ännu fler drömmar o framförallt längtar efter att dela dem med ngn som är orädd o en krigare som jag. Iaf för 3 år sen jag var trött det var kaos fanns en ängel som hjälpte mig … Sa gå till den bankkvinnan, kanske denna lgh är ngt för dig, vill du jag ska följa med. Den här personen tillhör min familj , han min bror o vi båda vet vi har räddat varandras liv på olika sätt av finnas där när vi behövde. När jag kom hit den där dagen var de full renovering o av huset som pågick. Minst sagt lite kaos. Jag som känner in allt kände direkt, här känns det hemma. Den första jag skaka tass med är en herre med hjärta av guld som ser till allt o huset medan han flänger runt o arb o supportar sina många söner som tävlar i skidor. Han kunde jag ringa som ny o fråga om allt. Nr 2 är trehundra ggr bättre än kommissarie Beck. Han har numera sen många år sen slutat jobba o hjärtat på rätt plats, en brytning som är underbar o liksom har ett vakande öga över mig sen jag kom. Möter jag honom när jag på g till Buddhi säger han på sitt speciella sätt ” iväg o tjäna pengar nu” fast det är inte de han menar 😉 Han säger var rädd om dig jag ser du jobbar mkt! 3e personen som har sthlms finaste coolaste kontor som jag mötte den där tisdagen är SIV. Hon har jättestor mäklarbyrå o är Buddist. Grundad än moder jord herself! Där o då visste jag o bestämde jag mig att här ska jag bo. Hur det skulle gå till visste jag inte men livet visa mig vägen. Sivs kontor har en balkong uppe på kupolen o jag höjdrädd men jisses när jag gick ut där vad Stockholm är galet vackert! Att få FÅGELPERSPEKTIV PÅ SAKER ÄR VIKTIGT O jag ser liksom allt alla detaljer det större pusslet livets möjligheter o nyanser o det var det som kom till mig där uppe på taket! Har du fågelperspektiv på saker? El behöver du få det istället för bli hemmablind, fastna i gammalt gegg, se någon annans syn på saken? Fågelperspektiv flyga som örnen, falken titta ned på allt med SKARPA KLARSYNTA ÖGON…. Tack änglabroder du villkorslöst klev in o guided mig i det som då var en djungel av val, o beslut som jag inte vågade ha tagit om jag inte kunnat bolla allt med dig. Det finns krigare, änglar, vägvisare när vi mest behöver det ett livet! Så även om jag fortf har svårt att lita på människor litar jag på livet o på så sätt har jag oxå lärt mig VILKA MÄNNISKOR JAG KAN LITA PÅ O VARFÖR! Jag hittat de som är som mej ❤️

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *