Karma

En person sa till mig idag när jag prata med henne på tel ” du har god karma”. Karma hit o karma dit. Det finns ingen himmel el helvete! Ingen förbannelse över ngn! Jag personligen tror på fler liv eftersom vissa människor man möter känner man djup CONNECTION till el platser. Precis som vissa människor man möter när man gör klart sin KAMP om existens o att vara värd livet triggar ens mörker istället för att lyfta fram sitt ljus! Bara för jag tror att själen lever vidare innebär ju inte det att jag tar detta livet oseriöst o skiter i att ta chansen att leva det fullt ut. Tvärtom! O det där med karma är bull… I den meningen att ngt mörkt skulle hänga över vissa personer o ngt ljus skulle hänga mer över andra. Det du ger är det du får men skillnaden är om DU GER FRÅN ❤️ EL EGOT! Ger du från egot kan livet bli ett helvete på jorden! Och ger du från ❤️ blir livet kärlek på jorden o med alla nyanser som det innebär. Så god karma. Hmm? Nja jag gjort klart kampen, släppt ut mig själv som en galen kärleksko på ” utsläpp”, jag följer mitt ❤️ väg o de som inte tycker om den vägen o det är alltid egona lägger jag igen tid på att min väg är rätt el bättre för det är den ju inte. Den bara min väg! O de som vill inspireras släpper ut o fram sin egen själ o den som är som jag reser med mig. Det funnits kamper stod tog tid att avsluta i mitt liv o som jag själv höll på bli tokig på varför jag inte avslutade tidigare eftersom de aldrig var kärlek utan missbruk , makt o kontroll men jag förstår att de band som fanns där hörde till tidigare liv o icke avslutade saker o det fantastiskt att efter gått skilda vägar slutit fred med det i hjärtat o vet att den kampen aldrig mer kommer dyka upp med den personen i nästa liv. Så please, det finns bara 1 väg! Ditt hjärtats väg, det är din sanning som inte kan skada dig själv el någon annan. Den vägen som skapar läkning o överflöd o mer liv o kärlek till allt på jorden inklusive dig själv! O det är ditt val o ansvar att connecta till ditt HJÄRTA O LEVA DITT LIV FULLT UT FRÅN DET! Det är god karma! 😉

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *