Practice practice

Hur är det där ute hos dig? Mkt snack o ingen verkstad? Ju mer man snurrar i huvudet ju mindre får man prata hos mig vilket blir lite surprising för vissa som vet jag är psyktant oxå. Då får man knipa käft o practice practice o när o om hjärnan bladdrar massa o vill veta de ena med de tredje om de fysiska övningarna varför o hur är jag husmusen. Tyst, kortfattad, lite info. Så DU kan väl göra en koll på dig själv om du satt upp drömlivsmål för det här året, kvartalet, el satte kanske för 10 år sen hur många av de drömmarna som fallit in?! Vill du leva ut din fulla potential är det awerness, här o nu som gäller o SKAPA DRÖMMAR istället för mer av det man inte vill ha. Jag hör att man inte kan, man måste, och vad ska hända då? Men vet du, vi få o jag hoppas vi blir jättemånga fler o helst övervägande på den här jorden, som lever våra drömmar o försöker make moore every day vi gick från platser, jobb, relationer, vänner, klienter, situationer som aldrig var kärlek för att LEVA våra drömliv. Så när du nästa gång snackar du inte kan , du måste osv blir iaf jag jättetrött för jag o andra arbetade skiten ur oss för make a change. Tittade ” problemet” i vitögat, tog tjuren vid hornen, o mötte det vi inte gillade i vårt liv! Practice practice practice! Release yourself from your egos fear! Let your soul out and live! Live The light and love it is and make this world moore beutiful For everybody! Less talking moore practice!

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *