Vad sa måndag till dig?

När du gick upp i morse vad sa måndag dig då?

Var det pust stånk o stön och djävla skitmåndag? Jag vill ha ledigt o det ska vara helg?

El…

Åh det är måndag vad kan jag ge o utforska med livet idag? Vilka drömmar mer vill jag uppleva och VART o HUR ska jag rikta min energi för att förverkliga dem?

 

Merparten går upp för att försörja sig för att överleva livet o det är egot som styr besluten man gör.

Däremot går du upp för att LEVA livet o utforska det o ge det du vill ha är det HJÄRTAT som styr dina beslut o handlingar.

Det finns egentligen bara en sak som är rätt för oss människor o det är att leva från HJÄRTAT! Rätt är fel att utrrycka för du o människor är helt FRIA att göra era val o du gör val hela tiden fastän du kanske inte själv tror det. Däremot är det ditt drömliv du vill leva där DU MÅR BRA utifrån den du är, UNIK, är de HJÄRTATS VÄG som gäller.

När jag hjälper andra är det att GÅ PÅ MIN VÄG, visa att DET ÄR MÖJLIGT att leva sina drömmar, och HUR man gör det! Det ser olika ut för ALLA människor för alla föds med olika förutsättningar. Jag har fått bygga allt från grunden o mött allt för att också kunna förstå alla människor o hur människan fungerar o därför vet jag EXAKT hur jag ska hjälpa ALLA olika människor framåt till skapa just sitt drömliv. Vi är unika men människan har mkt gemensamma saker som den möter men HUR man tar sig igenom det är unikt men att vi möter samma rädsla är samma för alla.

Att leva sina drömmar handlar aldrig om perfektion. ALDRIG! Perfektion är kontroll o begränsning, fördomar, man tror finns 1 rätt. Att leva sina drömmar är som ha en livets deg som man bakar av förser degen med ny näring o forsätter baka livet godheter med.

Jag har massa härliga drömmar att uppleva. De kanske inte är så stora som många ungdomar drömmar om. Men de är mina drömmar. Vissa drömmar hade jag som liten men jag la dem på hyllan för jag var på fel plats. Idag vet jag att de drömmarna kommer slå in när tiden är inne. En sådan dröm är att ha ett större ställe än vad jag har idag med ngn. Timing sköter man själv men när man lärt sig använda sitt tredje öga-inre seende finns det också timing där man vet att saker mognar också på annan plats innan de manifesteras i den yttre verkligheten. Mitt år som är nu är att släppa fram mer av min energi som väntas på att få titta fram så det är ett inre arbetsår för mig så det yttre när det är dags ”lätt” kan manifesteras.

Lätt är helt det motsatta till lättja o kamp. Lätt är hjärtats väg o det är ARBETETS MKT ARBETSAMMA VÄG där det inte finns shortcuts som egot vill ta utan där man rör sig snabbast väg, autententiskt o där allt man skapar har alla till nytta.

En annan sak med mina drömmar är att ge mer till fler snabbare för tiden på jorden är kort. Jag vill delta, jag vill påverka, o jag vill LEVA som fan! Därför skriver jag till dig här o på instagram tex el åker om några dagar till Gotland för hålla några dagars härlig reatreat för ett gäng nyfikna själar.

När du gick upp denna måndag sa livet till dig att du är på rätt väg el du måste fortsätta rikta om din livsbåt o röra dig hemåt, hemåt där allt börjar o där ”hem” är = ditt hjärta o möta all your fears som du inte ännu vågat möta.

Glad måndag till dig o vart du än är, är den bästa platsen att fortsätta just din resa på! Frågan är HUR, från vilken plats ego vs hjärtat? Kamp el KRIG?

😉

JJ

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *