Mina änglar Mina krigare

Har så vackra starka stora o sensibla jordänglar o krigare hos mig.

Och i helgen väcker en av dessa som går hos mig VÄRDET i en ängel o krigare som klarat prövningar som många aldrig kommer att behöva möta. Personen , MÄNNISKAN , denne krigare o jordängel går in o gör ngt för den här personen som merparten människor ALDRIG skulle göra. Pga ego, rädsla, misstänktsamhet mm.

Han är en av mina krigare som har ett rättspatos som fan han skulle kunna undervisa hela världen på o då pratar jag inte om samhällets regler utan om mänskliga regler, det vi kan kalla kärlek o respekt o HJÄRTATS KRAFT!

Denna dikt får han från denne som han ”räddar” och som han precis har förändrat livet för , för all framtid. Nu kan personen få tillbax allt den gett i alla år, utifrån sitt hjärta men där personen ”glömde bort sig själv”, självrespekten-ta plats.

Starka människor som lever från hjärtat kommer möta rädda människor som lever från sitt ego. Världen är byggd så. Men när kampen avslutas kan de människor som lever från HJÄRTAT skapa LJUS O KÄRLEK för sig själva o världen och de som valt leva från egot kommer möta sin spegelbild o fortsätta kampen om rätt fel, vem som värd mest etc.

Ingen av dessa 2 änglar o krigare är religiösa men de andliga o andlighet handlar om att tillåta sig vara det man är, stå livet nära och leva från hjärtat! oflummigt, oreligiöst, men HÖGST MÄNSKLIGT!

” Syndabekännelse för förtryckta” Obs! dessa 2 krigare o änglar är absolut inga offer eller martyr människor. Är man född till krigare o ängel tar man 100% ansvar för de ggr man själv satte sig i skit. Även om man gråter är arg frustrerad o förbannad för man gjorde de valen. Men man förlåter sig själv och man förlåter att man gick med på det man valde då.

SYNDBEKÄNNELSE FÖR FÖRTRYCKTA

Gud jag bekänner inför dig att jag inte haft någon tro på mina möjligheter. Att jag i tankar, ord och gärningar har visat förakt för mig själv och min förmåga. Jag har inte älskat mig själv lika mycket som de andra.

inte min kropp

inte mitt utseende

inte mina talanger

inte mitt eget sätt att vara.

Jag har låtit andra styra mitt liv,

jag har låtit mig misshandlas och föraktas.

Jag har trott mer på andras värderingar än mina egna och låtit människor vara nonchanlanta och elaka mot mig utan att säga ifrån.

Jag bekänner att jag inte har sträckt på mig  i min fulla förmåga, att jag varit för feg för att ta strid i rättfärdig sak, att jag vikit mig för att slippa bråk.

Jag bekänner att jag inte vågat visa hur duktig jag är,

inte vågat vara så duktig jag kan.

Gud , vår far o skapare, Jesus vår bror och frälsare, Ande vår mor och tröstare,

 

Förlåt mig mitt självförakt. Upprätta mig ge mig tro på mig själv och kärlek till mig själv.

 

Kärlek till er båda! Och jag hoppas älskade krigare o ängel , du som gått hos mig i många år, krigat dig igenom ditt bagage o fortsätter kriga för ljuset o kärleken , att DU kan våga ta in allt det du gjort för denna människa och inte längre vara rädd för ditt ljus utan njuta av det, se VEM DU TILLHÖR, släppa taget om dina farliga vägar ännu mer o ”smälta” dem till fullo o ikväll ge dig en varm kram, o fira dig själv med ett riktigt gott glas vin för hur Amazing U are!

Be proud , everyone of YOU, WHO U are!

Love & Light!

JJ

ps. jag tycker det inte är fel vara religiös men jag tycker att 99% av världen har missuppfattat religion o andlighet. Det handlar om hitta sig själv o tillåta sig själv o leva ut sitt ljus o kärlek. Och inte begränsa sig själv efter regler. Ha en personlig relation till livet o leva det fullt ut. Med livet som support, med Buddha som support, med gud som support. Same same but different when U become free! Let your spirit fly and live men merparten är bara intresserad av namn, utan att praktisera innebörden tills man fått insikt. ds.

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mina änglar Mina krigare

  1. anneli skriver:

    Jätte fint skrivet Johanna tack…… skickar en bamsekram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *