Ta plats… Malin o Ronen

Läser Malin Berghagens blogg o läser vad Ronen säger om henne. Jag hört mycket varmt o fint om Ronen genom åren många från en Man där våra vägar skiljdes åt o där helvetet mötte himlen för att vi skulle kunna gå vidare dit vi hörde hemma. O när jag ser bilder på Ronen o Malin ler jag. Såklart att dessa själar skulle mötas med allt ljus o kärlek de är! Ronen sa till Malin ” you are so full of yourself. Malin, You should always be full of yourself and no one else!” ( går läsa Malin Berghagens blogg) O ta plats handlar om att släppa ut sig själv, själen -livskraften , fin unika livskraft som oxå kallad Prana ,qi reiki, divine light , love! Alla vägar har varit de perfekta vägarna i mitt liv o gett mig indirekt o idag direkt kärlek! Namaste! Julie Johanna

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *