God sallad

salladDenna är min favorit just nu! Varmt, kallt, mjukt, krispigt, krämigt och smakrikt. Allt på en gång! Snabb- och lättkokad blomkål som är finhackad (ser nästan ut som couscous), ärtor, krämig getost, rostade pumpakärnor, små fina salladsblad, örter, massor med citron och god olivolja. Mums! Jag blev inspirerad av ett recept på greenkitchenstories (http://www.greenkitchenstories.com/warm-cauliflower-couscous-salad/). Tror att denna kommer finnas med mig länge i olika varianter. Jag älskar blomkål! Inte lika mycket som broccoli, men nästan. Och just varianten där blomkålen fortfarande är varm gör – för mig – hela skillnaden. Den suger åt sig de övriga smakerna, framför allt citronen, på ett fantastiskt sätt. Salladen blir mättande och fräsch på samma gång.

Hmmm, måste kanske göra en portion till! 🙂
Kram, Åsa

Det här inlägget postades i Åsa Åhman. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *