Leva från HJÄRTAT- samurajens väg o nervsystemet

Tänkte jag skulle försöka förklara hur vi människor ÄR o hur vi lever från våra HJÄRTAN-Krigarens väg.

  • Du är ett Knippe Energi. Ljus knippe där du har en grundenergi till att vara en lampa men watt. Vissa människor är 40 watt, andra 60 watt, andra 100 watt. Inget sämre el bättre för alla är vi Lampor-människor men vi har olika mkt grundljus av naturen. Lika ljus ger mjukt o starkt ljus tillsammans och olika ljus ger svagt o hårt ljus tillsammans. (en klient sa idag o hennes exman trodde hon hade varit som hon men hon var ljuset och hon upplevde 1a gången med honom sitt ljus för han ”bara” tillät sitt mörker men FÖRVILLADES att tro att det var en kärleksrelation som var stark medan den i själva verket var en SVAG kamprelation med avsaknad av kärlek men där båda slog i varandra o tolkade det som stark kärlek medan den aldrig funnits där. Hon med sitt ljus o ljuset är det starkaste trodde att om hon stod kvar skulle han släppa sitt mörker o fighten tills hon förstod han var hennes motsats i detta livet.)
  • Det automonoma nervsystemet är indelat i gas o broms. Sympastiska delen o parasympatiska delen. Det systemet är självgående o REAGERAR på omvärlden! Är du en gasare av naturen kommer du att gasa mer när du reagerar tills du lär dig att använda även den andra delen effektivt, bromsen o hela din kraft, potential. Och är du en fåare av naturen kommer du vara passiv av naturen när du reagerar på omvärlden tills du lär dig att använda även den andra delen effektivit , gasen, och hela din kraft, potential. Tagit mig lite tid att fatta HUR jag ska använda bromsen effektivt för min gaspedal var så nedstampad så bara att släppa foten från gasen o våga använda bromsen o sen fatta galoppen hur man använder båda har varit spännande. När man fattat blir det magi! Eftersom båda krafter tillsammans BLIR MER än 1+1=2, det blir flöde, o kan bli överflöd, frihet, om du jobbar hårt.
  • Du vill vara din fulla potential! Och är du en 40 watt lampa vill du tillåta 40 watt i ditt liv. Vara det du är. Detsamma om du är en 60 watt lampa el 100 watt lampa. Att vara sin fulla potential tillåta sig själv kommer ifrån att man GER från HJÄRTAT! Obs! från hjärtat! Är man en 40 watt lampa kan man få energi från lampor från 40 watt o uppåt. Är man en 100 watt lampa kan man få energi från 100 watt lampor men ingen lampa under 100 watt men en lampa som har lägre watt tex 40 watt kan inte heller ta om du är en 100 watt lampa om båda håller sin position. Allt är ETT, inget sämre el bättre! Problemet är att många lever från egot o ger inte själva det de vill ha utan kräver att omgivningen ska pleasa deras BEGÄR el  lever man från hjärtat o ständigt anpassa sig o ger det man vill ha och förstår inte att man aldrig får det man vill ha för man ger till en lampa som inte har potential att ge det har i BEHOV att få bli speglad tillbax med och eftersom man ger från hjärtat gillar många det ljuset o vill ta del o personen glömmer bort vad den har för behov o säger JA till allt istället för säga nej till det som inte den har som behov o säga JA till det som den vill ha-sina behov.
  • Du måste förstå hur du reagerar på DIN omgivning för att förstå hur ditt nervsystem funkar. Är du en gasare vet du att du STARTAR rörelsen. Är du en bromsare vet du att du BROMSAR rörelsen. Sen måste du förstå hur du reagerar på stress. Och du kan vara alla element el fler el 1 av dem.
  • Vata-reagerar supersnabbt på stimuli, flyr stress o lättskrämd, Pitta-reagerar starkt på stimuli, biter sig fast och är orädd, Kapha reagerar långsamt på stress, stoppar huvudet i sanden för blir rädd. Vi tar mig som exempel även om jag kanske inte är jättebra som ex för jag har alla tre element men iaf så ni får en bild hur ngn kan vara. Jag regagerar jättesnabbt och starkt på min omvärld-stimuli. (vata o pitta), Är orädd som en pitta och biter mig fast. Sen är jag uthållig som en kapha och min orädsla gör att jag fortsätter framåt snabbast effektivast väg för jag plockar in alla detaljer som en vata men överlägger alla detaljer som en kapha o sen skapar min värld snabbt (vata) o effektivt som en pitta. Det jag fått ta med mig är att inte fastna som kamphunden o arbeta på fel ställe. Jag får också hela tiden se till att inte överreagerar som min mentor brukar säga för jag är supersensibel. Av att jag är aktiv -gasare av naturen har jag också lärt mig använda bromsen med alla mina element. Så jag försöker tillåta båda mina krafter o förstår hur jag ska ha ett jämnt o balanserat flöde o vara den watt lampan jag är, och axessa mer watt.
  • 1. är du en gasare el bromsare av naturen? 2. Hur tar du in världen? 3. Hur reagerar du på omvärlden? 4. Hur skapar du världen? Om du kan förstå o svara på de frågorna kommer du se vart du har tendens att FASTNA, o varför du läcker energi o kanske får återkommande huvudvärk, har ångest, sömnproblem, inte får drömjobbet, inte hittat rätt partner osv.
  • När du lever från HJÄRTAT, har du ett FLÖDE. En rörelse i livet som bygger på att gas o broms fungerar EFFEKTIVT , växelverkar! Ditt flöde är så mkt du tillåter av dig själv. Kanske är du en 60 watt lampa o har ett jättebra flöde i ditt liv o då lyser du 85% av dina 60 watt idag. Ju mer av din fulla potential du tillåter ju mer håller du din position genom att ge det du vill ha där dina BEHOV kan bli bekräftade, säga nej till det du inte vill ha-inte är! Det är hjärtats väg! Det är att vara ”öppen”! Så öppen är att vara MYCKET av sig själv, spegla sig i speglar som man tillhör o förstå att alla speglar kan o kommer aldrig kunna spegla tillbax det man är om man har en högre watt men ALLTID komma ihåg att man tillhör o är lika mycket värda oavsett watt eftersom alla människors själar hör ihop! När man tar sin plats från hjärtat tillåter man allt vara det som det är! Det som man kanske trott länge att det var som man var, som kvinnan jag beskrev i ex kan vara smärtsamt o sorgset men också lättnad om man gör klart med att man aldrig var lika detta livet o man inser på djupet att det man tolkade som attraktion var att ljus o mörker krockade och inte ljus som mötte ljus. Inte 2 40 watt lampor som mötte varandra el 2 100 watt lampor som mötte varandra.
  • watt=prana=qi=ditt livsflöde=hjärtats kraft=alla möjligheter=dina drömmar

Jag fick en insikt häromdagen kring mig själv. Och det kändes skönt o befriande på samma gång. Jag hade 2 vackra själar idag på buddhi, big warirors som levt o krigat med hjärtat men har MASSA watt att släppa ut för livets rörelse ska ge dem möjligheterna till uppleva deras drömmar o skapa mer ljus i världen. Att acceptera att mörkret finns där och att vissa inte vill uppleva sitt ljus o att världen är perfekt med det där mörkret o det som gör ont, det som man önskande vore annorlunda är en nöt att knäcka många ggr när man jobbar med sig själv. På vissa områden har jag knäckt den nöten många ggr o accepterat världens skönhet med alla möjligheter-alla nyanser MELLAN MÖRKER o LJUS att finnas men det finns mkt som jag behöver gå 1, 2,3, och fyra ronder kanske ett helt liv för , eftersom jag kommer sörja det jag önskade vore annorlunda o samtidigt förstå att det var alldeles LYSANDE av livet att mitt liv skulle se ut exakt precis såhär.

Kom ihåg i den operfekta världen skapas den perfekta världen om du vill leva som en samuraj el föddes till en ljusets krigare detta livet! O valde du ngt annat detta livet, el fightas i mörkrets dal finns det plats för dig också, men jag kommer inte lägga min energi på dig, o du kommer troligtvis tycka jag är ett jättehot o en jättefjant. Men jag är den jag är, och vi alla får plats, o jag hoppas o önskar ”bara” att oavsett vem man är, vad man än väljer ser till att leva ifrån HJÄRTAT o KÄRLEKEN istället för rädsla. Det kan vi alla, oavsett krigare av naturen el valt krigarens väg.

De som valt mörkret, kontroll makt o missbruksvägen, lever utifrån egot. De vill ÄGA andra, sina barn o håller på sitt. Som krigare får alla finnas såklart men jag kommer alltid försöka sätta P för deras energi oavsett vart jag möter den. Och de krigare som ännu inte vaknat el sörjer fortfarande sina fighter med icke samurajer kommer jag försöka upplysa så att de vågar säga nej, sätta gräns, rikta sin energi på rätt sätt, stå i sin kraft o tillåta mer av sin watt-ljus o kärlek så att det som är kommer till allas bästa o inbördes inblandade.

BE who U are! Låt dig finnas- ditt ljus så hjälper du världen att bli mer mänskligare! Mänskligare innebär gott för allt o alla!

Love & Light JJ

 

 

 

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *