Veckans uppgift till dig

Det var längesen jag gav dig en uppgift att jobba med under veckan. Din uppgift denna v är att vara STJÄRNAN I DITT EGNA LIV? Vad är det kanske du frågar? Det är att försöka göra så många beslut du kan den här veckan utifrån ditt ❤️ Vara sann mot dig själv även om kanske inga applåder alls infinner sig. Mer än så tänker jag inte guide dig ;) Good luck! Mån-sön fatta så många beslut du kan där du känner dig som stjärna-huvudperson i ditt liv! Lovar dig att inte bara du kommer att förändras utan allt runtom dig likaså. Let your light out!

20140623-000701-421563.jpg

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>