Dagens citat

”När vi är koncentrerade på det vi vill börjar saker och ting hänga ihop på ett fulländat sätt- Alef, P. Coelho”.

Hjärtat är holistiskt vilket innebär att även om du inte kan se hur allt hänger ihop kommer du med tiden om du lever 100% från ditt HJÄRTA se hur ditt liv o andras är som spindelväv som hänger ihop på ett magiskt sätt. Därför är det sååå viktigt att vi alla försöker leva utifrån hjärtat eftersom lever vi autentiskt hjälper vi andra att vara den bästa versionen av sig själva. Det är meningen att vi ska leva ”våra liv” på ett unika sätt, hålla fokus på oss själva på ett bejakande o utforskande sätt utan pekpinnar, rätt o fel, begränsningar, jante, fröken duktig, broder präktig osv.

Känner du att du fattar dina beslut utifrån ditt hjärta-din inre röst, DIN SJÄL? El fattar du beslut i Comfort zon i rädsla för vad ska andra tycka o säga, av överlevnad , sociala normer o värderingar, socialt arv mm.

Börja spegla dig själv. Vad skulle du berätta för en okänd vad som är bra i ditt liv, o varför är just det bra? Och om allt är dåligt varför är det dåligt?

Utforska din sanning, din väg men se upp för att hamna i neg kontroll. Om du verkligen har rörelse och förstått vad din livskraft-hjärtats kraft är då har du överflöd i ditt liv på alla plan med tiden. You become detached – attached.

LOVE JJ

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *