Minnen

Sista tiden har jag gått igenom massa minnen. När man gör klart i livet blir man friare, starkare och rörliga i den fysiska kroppen, mentalt-i huvudet och emotionellt! Själen-din inre essens känner sin egen livskraft!

Man hittar barnets nyfikenhet, längtan och passionen till livet ökar.

Kropparna har som en röd tråd mellan sig o fysiska kroppen är den som gör klart med skiten sist. Därför går jag igenom vissa saker i den fysiska kroppen o mentalt nu. Det är som att titta på en film som man redan upplevt en gång o som passerar. Emotionellt har jag gått igenom o gjort klart.

Minnena är också där för jag ska kunna uppskatta o se o NJUTA ännu mer av det som väntar så det är som en förberedeleprocess för mer kärlek helt enkelt i alla former som alltid väntar när man gör klart med gammalt.

Har du fått uppleva några minnen den sista tiden o i sådana fall vilka?

lots of love till dig denna magiska söndag!

Julie Johanna

 

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *