att finna den du tillhör…

För stund sen fick jag ett sms som det står ” Du galen vet du de!!? Härligt galet 😉 the good crazy! 😉 ” Sms kom från en av mina närmsta som jag inte sett på ett tag o som tilhör min flock/tribe/la familia!

Nästa sms står det ”Du är som du ÄR, o galen ett ord för du verkligen är DU. Det fint”.

Finare sms kan man inte få från sina närmsta el ngn annan.

Om man vill få kärlek behöver man våga vara sig själv o man får chansen att göra det ett helt liv. Tar man sin plats från SJÄLEN-HJÄRTAT responderar livet på att sända tbax det man ÄR! O det finns bara en lag attraktionslagen o det du sänder ut är det du får tbax.

Men vill du bli älskad, uppskattad, sedd, bekräftad, är lagen att du behöver våga visa den du är!Annars har inte livet någon chans att ge tbax det du är eftersom den är som en en spegel, boomerang som studsar tbax med de du är!

Så vad sänder du ut från dig själv? Ditt mörker el ditt ljus? Kamp= ditt mörker! Kärlek= ditt ljus.

LOVE AND LIGHT JJ!

 

Det här inlägget postades i Johanna Melin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *