Om Åsa Åhman

Åsa Åhman

Åsa Åhman

Jag är Åsa Åhman, ena halvan av Motivatorerna. Jag har jobbat med träning och hälsa i olika former sen 90-talet. Jag är nyfiken och drivs av en lust att förstå, och ämnen som rör kroppen och mentalträning är något som jag kommer kunna fortsätta utveckla mig inom så länge jag lever. Det finns alltid mer att lära vilket är en enorm glädje för mig!

 

Jag har upplevt i min egen kropp och i mitt eget liv att det inte finns en lösning för hälsa och träning som passar alla. Kanske inte ens en lösning som är rätt för en person under ett liv. Därför vill jag visa på att man kan använda olika verktyg för att utveckla sitt välmående. Vi är i ständig förändring, i våra liv och kroppar. Självklart bör vi också därför vara ständigt uppmärksamma på hur vi påverkas av hur vi rör oss, äter och sover – så att vi kan anpassa oss efter stunden, den fas i livet vi är i just nu. Även vår motivation förändras, vad är det som driver oss, vad är det som får oss att göra det vi gör? Hur kan jag använda  det jag uppmärksammar för att må ännu bättre?

 

I mitt arbete som personlig tränare och yogalärare gör jag mitt bästa att använda allt jag själv jobbar med och har lärt mig för att hjälpa andra. Glädje är min största drivkraft och alla som har träffat mig vet att jag gärna skrattar mycket, oavsett om jag är på gymmet eller på yogamattan. Det mesta här i livet blir roligare om man kan le lite samtidigt!

 

När jag inte bloggar på motivatorerna.se driver jag min egen verksamhet på www.shri.se.